Als u meerdere verkopen wilt sluiten, is het mogelijk om meerdere verkopen in één keer te sluiten.

Om meerdere verkopen tegelijkertijd te sluiten

1. Ga naar de pagina "Mijn actieve verkopen" pagina.
  2. Selecteer de te sluiten verkopen door de bijbehorende vakjes aan te vinken
  3. Klik op "De verkopen sluiten".
  4. Klik op "Bevestigen".
  5. Er verschijnt een bevestigingsbericht op de pagina

Tip: Om alle verkopen op de pagina te selecteren, klikt u op "Alles selecteren".

Waarschuwing: Als sommige van de te sluiten verkopen echter aanbiedingen hebben ontvangen, zijn er twee belangrijke punten waarmee u rekening moet houden bij het sluiten ervan:

1. Ze worden alleen binnen 24 uur gesloten om potentiële bieders niet te benadelen. Als de resterende biedtijd op de verkopen minder dan 24 uur is, zullen er geen selectievakjes aanwezig zijn omdat de biedtijd voor sluiting niet kan worden verkort.

2. Het sluiten van de verkoop annuleert geen biedingen die erop zijn uitgebracht. De verkoop moet dus hoe dan ook worden gesloten met de hoogste bieders. Dit zijn vervroegde sluitingen, geen annuleringen van de verkoop.