Verricht uw transacties in alle veiligheid!

Delcampe bestaat al 17 jaar. Wij nemen de maatregelen die nodig zijn om uw veiligheid te garanderen. De website is gecertificeerd en wordt beveiligd door Comodo Secure. Bij 99 % van de uitgevoerde transacties zijn beide partijen tevreden over de afloop.

De bescherming van uw privacy en uw gegevens is een van onze prioriteiten. We houden ons aan de Europese wetgeving.

Delcampe garandeert uw veiligheid!

Uw Delcampe-account biedt u gratis een service voor beveiligde berichtenuitwisseling. Een derde persoon kan hier onmogelijk toegang toe krijgen. Bovendien laat de postverificatie, aangeduid met een « v »-teken, u toe om zeker te zijn van het fysieke adres van uw contactpersoon op Delcampe.

Ons evaluatiesysteem laat u toe om te zien met wie u zakendoet. Als het lid een evaluatiegemiddelde heeft van 100 % en talrijke transacties op zijn naam heeft, kunt u hem vertrouwen.

Bij geschillen staat Delcampe u bij!

We stellen een tool voor geschillenbeslechting tot uw beschikking, zodat beide partijen van de transactie een gesprek kunnen voeren en samen tot een oplossing kunnen komen. De meeste problemen kunnen snel worden aangepakt met deze tool.

De Europese Commissie stelt een platform voor onlinegeschillenbeslechting ter beschikking. Dit platform is toegankelijk via de volgende link: https://webgate.ec.europa.eu/odr.

Veilige betalingen!

We werken samen met een partner die zijn sporen heeft verdiend: Paypal. Uw kopers kunnen u ook betalen via overschrijving of cheque (Frankrijk), afhankelijk van wat u selecteert als goedgekeurde betaalwijzen.

Delcampe, een erkende site!

Er zijn talrijke verenigingen die vertrouwen hebben in Delcampe.
Ontdek hieronder de logo’s van de verenigingen waarvan wij lid zijn.

Word lid van de verzamelaars-community!

Zich registreren Aanmelden