De export van verkochte, te koop staande of onverkochte artikelen is alleen beschikbaar voor leden met een Club+ Silver of Club+ Gold abonnement.

U kunt uw verkopen exporteren vanaf de volgende pagina's:

Om een itemlijst te exporteren

1. Ga naar één van de bovenstaande pagina's
  2. Klik op de knop  bouton_Exporter.jpg  in de rechterbovenhoek van de pagina
  3. Kies of u enkel de huidige pagina of alle pagina's wilt exporteren
      • Als u kiest voor "Deze pagina" zal u een bestand downloaden dat enkel de objecten bevat van de pagina waarop u zich momenteel bevindt.
      • Als u kiest voor "Alle pagina's" zullen alle objecten van de rubriek worden gedownload. Omwille van prestatieredenen zult u een e-mail ontvangen met een downloadlink naar het bestand, eenmaal de download is voltooid.
  4. Klik op "Excel*" of "Lister / Easy Uploader"

Als u uw te koop aangeboden items exporteert om het aangemaakte bestand met Easy Uploader te importeren, moet u het formaat "Lister / Easy Uploader" kiezen. Voordat u het bestand importeert, moet u zorgvuldig de regels verwijderen die overeenkomen met eventuele items met bieding(en), om het risico van dubbel aangeboden items te voorkomen.