Hoe verkopen?

Uw items verkopen op de website van Delcampe is eenvoudig. Volg de volgende stappen: Klaarmaken voor verkoop Het bod De verkoop De betaling De verzending De evaluatie 1. Klaarmaken voor verkoop Meld u aan of schrijf u in als dat nog niet hebt gedaan. Als u voor de eerste keer op Delcampe verkoopt, configureert u uw verkoopvoorwaarden en uw beta

Gebruikers die het nuttig vonden: 104 op 134 Lees het artikel

Dit artikel legt uit hoe u een lot kunt samenstellen via het verkoopformulier. Voor u items te koop kunt aanbieden, moet u uw winkel aanmaken en uw instellingen bepalen. De verschillende onderdelen die je moet invullen zijn Categorie selectieBeschrijving van het itemde prijsEinde verkoopVergoedingenExtra opties (optioneel)Overzicht Keuze en van de

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 2 Lees het artikel

Om uw items te kunnen verkopen, moet u eerst uw winkel aanmaken en uw instellingen bepalen. Het oprichten van een winkel is volledig gratis.Om uw keuzes te bepalen, gaat u naar aanmaken van een winkel en doorloopt u de vier stappen in. Leg elke instelling vast en ga gewoon naar de volgende stap door elke stap onderaan de pagina te bevestigen. U kun

Gebruikers die het nuttig vonden: 15 op 44 Lees het artikel

Voor u items te koop kunt aanbieden, moet u uw algemene voorwaarden vastleggen. Om uw algemene verkoopvoorwaarden te configureren: Gaat u naar de pagina "Verkoopvoorwaarden" Kies of u het artikel verzendt na of voor de betaling van de koper en selecteer uw levertijd (standaard is "Na betaling binnen 14 dagen" geselecteerd) Kiest u of u al dan nie

Gebruikers die het nuttig vonden: 7 op 18 Lees het artikel

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen: Hoe kan ik een betaalmethode toevoegen? Hoe kan ik de informatie met betrekking tot mijn betaalmethoden aanpassen? Hoe kan ik een betaalmethode deactiveren?   Hoe kan ik een betaalmethode toevoegen? Om de betaalwijzen die u aanvaardt in uw winkel te configureren: Om de methode PayPal of bankoversc

Gebruikers die het nuttig vonden: 21 op 39 Lees het artikel

Dit artikel wordt momenteel bijgewerkt. De informatie die het bevat is mogelijk niet langer geldig.Bedankt voor uw begrip. PayPal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in de wereld. Veel kopers betalen liefst via PayPal. Door deze methode te activeren als verkoper, bereiken je verkopen een groot aantal potentiële kopers. Hoe koppel ik mijn P

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 5 Lees het artikel

Dit artikel wordt momenteel bijgewerkt. De informatie die het bevat is mogelijk niet langer geldig.Bedankt voor uw begrip. Ga naar de pagina "Betaalmethoden Klik op de knop "Wijzigen" naast PayPal Breng de gewenste wijzigingen aan Klik op "Opslaan".Uw gegevens voor deze methode worden dan gewijzigd

Gebruikers die het nuttig vonden: 0 op 1 Lees het artikel

Dit artikel wordt momenteel bijgewerkt. De informatie die het bevat is mogelijk niet langer geldig.Bedankt voor uw begrip. PayPal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in de wereld. Veel kopers betalen liefst via PayPal. Door deze methode te deactiveren als verkoper, loop je mogelijk veel mogelijke kopers mis. Als je ondanks dit alles toch d

Gebruikers die het nuttig vonden: 0 op 1 Lees het artikel

Bepaalde opties van uw winkel kunnen worden ingesteld om u tijd te doen besparen bij transacties terwijl uw verkopen aantrekkelijker worden gemaakt. U kunt uw kopers toelaten om u te betalen zonder dat u de verzending van de factuur moet valideren of hen toelaten om u een lager bod op één of meerdere van uw items voor te stellen. Ga hiervoor naar d

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 9 Lees het artikel

U kunt uw account instellen om kopers toe te laten te betalen zonder te wachten tot u het betalingsverzoek hebt gevalideerd. Wanneer u uw winkel op Delcampe aanmaakt, wordt deze optie standaard gedeactiveerd. Door deze optie te activeren laat u, als het verkochte item is gekoppeld aan een kostenmodel, uw koper toe om meteen na aankoop van het item

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 4 Lees het artikel

Als verkoper kunt u lagere prijvoorstellen ontvangen van leden van de site. U kunt instellen dat bepaalde lagere biedingen automatisch worden geaccepteerd, op basis van het kortingspercentage. Instellen dat lagere biedingen automatisch worden geaccepteerd Ga naar de pagina "Mijn winkel maken: aanpassen" Vink in het gedeelte "Lagere biedingen" "Aut

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 9 Lees het artikel

Wij ontvangen van onze leden vaak verzoeken om expertise van verzamelobjecten.Aangezien Delcampe echter geen expertise- of schattingsservices aanbiedt, is het voor ons onmogelijk om positief te reageren op deze verzoeken. Voor inlichtingen over dit onderwerp, zie de pagina "Waardeschatting van uw verzamelobjecten".

Gebruikers die het nuttig vonden: 15 op 19 Lees het artikel

Word lid van de verzamelaars-community!

Registreren Aanmelden