Wij hebben besloten de sub-categorieën van onze categorie "Franse munten" samenhangender te maken, vooral de secties betreffende de "Franc" (na 1789).

Deze categorieën zijn, sinds het ontstaan van de site, ontwikkeld op basis van de nominale waarde. Op verzoek van vele numismaten en om zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid van de verzamelingen te blijven, hebben wij een nieuwe indeling gemaakt volgens de perioden van de geschiedenis van de frank (Consulaat, Eerste Keizerrijk, Lodewijk XVII, Karel X...)

Deze nieuwe boomstructuur heeft een gevolg voor uw te koop staande artikelen in de huidige categorieën. Inderdaad, we hebben enkele subcategorieën moeten deactiveren om de nieuwe rubrieken online te zetten. Dit is de beste oplossing om uw artikelen in de verkoop te houden.

In de komende dagen zullen we de artikelen zelf herindelen op basis van de trefwoorden in de objecttitels, maar wij zullen niet alles kunnen herindelen. Sommige munten kunnen in de categorie “Andere & zonder classificatie" terechtkomen.

Daarom moedigen wij u aan de items te controleren en ze naar de juiste nieuwe categorieën te verplaatsen. Een goed gecategoriseerd artikel heeft een veel grotere kans om verkocht te worden!

Wij danken u voor uw begrip en wensen u veel succesvolle transacties.