Op Delcampe is communicatie tussen leden essentieel. De verkoper en de koper kunnen contact met elkaar opnemen zodra de verkoop is gesloten via het berichtensysteem van de website.

Om een bericht naar uw verkoper te sturen

1. Ga naar de pagina "Mijn aankopen : Alle"
  2. Klik op "De verkoper contacteren" onder het pseudoniem van de betreffende verkoper
    Capture
  3. Schrijf uw bericht
  4. Klik op "Verzenden"

Tip: U kunt bijlagen verzenden via de knop "Een bestand toevoegen". De maximale grootte en toegestane formaten worden aangegeven op de pagina waar u uw bericht schrijft.

Opmerking: Als u nog geen object van een verkoper hebt gekocht, kunt u niet rechtstreeks contact opnemen via een bericht.
U hebt twee opties:

1. als u een vraag hebt over een object dat door een verkoper te koop wordt aangeboden, kunt u het formulier "Een vraag stellen over een verkoop" gebruiken op de verkooppagina van elke verkoper.
2. als u om een andere reden contact wilt opnemen met dit lid, moet u een geverifieerd lid zijn, naar hun profielpagina gaan en klikken op "Contact opnemen met lid".