Hoe kopen?

Kopen op Delcampe is snel en eenvoudig. Om een item waarin u geïnteresseerd bent te vinden en te kopen, volgt u de volgende stappen: De zoekopdracht Het bod De verkoop De betaling De verzending De evaluatie   1. De zoekopdracht De website biedt tal van manieren om uw item te zoeken: Met de eenvoudige zoekfunctie kunt u onder andere zoeken op sle

Gebruikers die het nuttig vonden: 112 op 171 Lees het artikel

Door het berekenen van de verzendkosten die van toepassing zijn op het item dat u interesseert krijgt u een nauwkeurig idee van het bedrag dat u aan uw verkoper zult moeten betalen. Momenteel kunnen verkopers de verzendkosten volgens twee zeer verschillende methodes vastleggen. De eerste methode is de methode die wij aanraden, omdat het gaat om een

Gebruikers die het nuttig vonden: 23 op 40 Lees het artikel

Er zijn twee types verkopen beschikbaar op Delcampe: verkoop aan vaste prijs en verkoop per opbod. Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen: Hoe koop ik een item aan vaste prijs? Hoe koop ik een item aan vaste prijs vanuit mijn winkelmandje? Hoe koop ik een item per opbod?   Tip: Om het volledige proces van een aankoop te kennen, inclusief h

Gebruikers die het nuttig vonden: 8 op 14 Lees het artikel

Onze zoekfuncties kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om u te helpen om exact datgene te vinden dat u zoekt en om artikelen op te volgen van zodra u ze hebt gevonden. Of u de verkopen nu eenvoudig overloopt, een specifiek voorwerp zoekt of een verkoper probeert terug te vinden, bieden wij de middelen om u te helpen. Dit artikel geeft e

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 5 Lees het artikel

Er zijn twee types verkopen beschikbaar op Delcampe: verkoop aan vaste prijs en verkoop per opbod. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een voorwerp via veiling koopt. Ga naar de verkooppagina van het item Maak uw bod Klik op Als u de eerste bieder bent, komt uw bod overeen met de gevraagde startprijs Als er een of meerdere personen hebben ge

Gebruikers die het nuttig vonden: 24 op 34 Lees het artikel

Er zijn twee types verkopen beschikbaar op Delcampe: verkoop aan vaste prijs en verkoop per opbod. Dit artikel legt uit hoe u een artikel met een vaste prijs kunt kopen vanaf de verkooppagina. Ga naar de verkooppagina van het item Klik op de knop  Er wordt een nieuw venster geopend op de pagina. Bevestig uw aankoop door te klikken op Er versc

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 2 Lees het artikel

Er zijn twee types verkopen beschikbaar op Delcampe: verkoop aan vaste prijs en verkoop per opbod. Dit artikel legt uit hoe u een artikel met een vaste prijs uit uw winkelwagentje kunt kopen. Ga naar de verkooppagina van het item Klik op de knop “Toevoegen aan mijn winkelmandje” U wordt dan doorverwezen naar uw uw winkelmandje waar elk toegevoeg

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 4 Lees het artikel

Als koper kunt u een prijsvoorstel doen waarbij de huidige prijs met 5% tot 50% wordt verlaagd. De verkoper beslist of hij uw bod al dan niet aanvaardt zodra hij het heeft ontvangen.Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen: Hoe dien ik een lager bod in? Waar vind ik mijn lagere biedingen? Hoe dien ik een lager bod in? Ga naar de pagina van

Gebruikers die het nuttig vonden: 122 op 146 Lees het artikel

De duur dat uw lager bod geldig is, bedraagt 30 dagen. Daarna zal het verdwijnen uit uw lagere biedingen.Uw bod wordt ook van deze pagina verwijderd als het item door een ander lid wordt gewonnen. Tijdens deze termijn kan de verkoper: Uw bod aanvaardenAls uw bod wordt aanvaard, verschijnt het niet meer in uw lagere biedingen. Dan bevindt het zich

Gebruikers die het nuttig vonden: 6 op 7 Lees het artikel

De lagere biedingen blijven gedurende 3 dagen actief. Dit betekent dat u ze tijdens deze periode kunt wijzigen, zolang de verkoper geen actie heeft ondernomen. Zonder actie van de verkoper tijdens deze termijn wordt uw bod automatisch verwijderd.   De wijziging van een lagere bieding Om een bieding te wijzigen, ga naar "Mijn biedingen: lager"Uw pr

Gebruikers die het nuttig vonden: 0 op 0 Lees het artikel

De lagere biedingen blijven gedurende 3 dagen actief. Dit betekent dat u ze tijdens deze periode kunt verwidjeren, zolang de verkoper geen actie heeft ondernomen. Zonder actie van de verkoper tijdens deze termijn wordt uw bod automatisch verwijderd. De verwijdering van een lagere bieding Om een bieding te verwijderen, ga naar "Mijn biedingen: lage

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 2 Lees het artikel

Als koper kunt u een gegroepeerd lager bod doen van minimaal 5% en maximaal 50% korting op de huidige prijs voor meerdere verkopen van dezelfde verkoper.  Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen: Hoe kan ik een groepsbod uitbrengen? Waar kan ik mijn groepsbiedingen terugvinden? Hoe kan ik een groepsbod uitbrengen? Om een groepsbod in te di

Gebruikers die het nuttig vonden: 12 op 13 Lees het artikel

De duur dat uw lager bod geldig is, bedraagt 3 dagen. Daarna zal het verdwijnen uit Uw Gegroepeerde biedingen.Uw bod wordt ook van deze pagina verwijderd als het item door een ander lid wordt gewonnen. Tijdens deze termijn kan de verkoper: Uw bod aanvaardenAls uw aanbod wordt geaccepteerd, verschijnt het niet meer in uw groepsboden. De objecten  z

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 1 Lees het artikel

De groepsbiedingen blijven gedurende3 dagen actief. Dit betekent dat u ze tijdens deze periode kunt wijzigen, zolang de verkoper geen actie heeft ondernomen. Zonder actie van de verkoper tijdens deze termijn wordt uw bod automatisch verwijderd.   De wijziging van een groepsbieding  Om een bieding te wijzigen, ga naar “Mijn biedingen: groepsbieding

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 2 Lees het artikel

De groepsbiedingen blijven blijven gedurende 3 dagen actief. Dit betekent dat u ze tijdens deze periode kunt verwidjeren, zolang de verkoper geen actie heeft ondernomen. Zonder actie van de verkoper tijdens deze termijn wordt uw bod automatisch verwijderd. De verwijdering van een groepsbieding Om een bieding te verwijderen, ga naar “Mijn biedingen

Gebruikers die het nuttig vonden: 0 op 0 Lees het artikel
question

Een bod doen

Gepubliceerd op: Kopen

Kies uit een van de volgende drie mogelijkheden: Als u de eerste bieder bent, doe dan een bod aan de startprijs Als u niet de eerste bieder bent, verhoog dan het bod door het bedrag van het vooraf bepaalde opbod erbij te doen Als u een bod met plafond wilt opgeven: doe een automatisch bod door het maximaal bedrag dat u wilt betalen aan te duid

Gebruikers die het nuttig vonden: 152 op 244 Lees het artikel

Een automatisch bod doen is alleen mogelijkheid in het geval van een verkoop per opbod. Als u een bod plaatst dat hoger is dan de startprijs (of de huidige prijs van het item plus het opbod), slaat het systeem dit bedrag op als uw plafondbod. Er zal een bod (dat overeenkomt met de startprijs van de verkoop of de huidige prijs van het item plus het

Gebruikers die het nuttig vonden: 15 op 18 Lees het artikel

Zolang de verkoper niet op het bod heeft geantwoord, kunt u het verhogen, verlagen of verwijderen: •    Onder “Mijn biedingen: Lager”, klikt u op “Wijzigen” of “Verwijderen”

Gebruikers die het nuttig vonden: 15 op 50 Lees het artikel
question

Slim zoeken

Gepubliceerd op: Kopen

Klik op Slim zoeken onder het zoekveld Typ het sleutelwoord in het zoekveld van het tabblad Pas de zoekcriteria aan in functie van uw wensen Duid het veld "Uit te sluiten termen" aan om een term uit te sluiten Kruis “Ja” aan onder “Zoeken in titels en beschrijvingen” om zoeken in beschrijvingen op te nemen Kruis "Ja" aan onder "Zoeken in alle tal

Gebruikers die het nuttig vonden: 18 op 62 Lees het artikel

Ga naar Op sleutelwoord zoeken Voer het (de) sleutelwoord(en) in in het zoekveld Voor een preciezere opzoeking, kunt u een categorie kiezen uit het uitrolmenu "Geheel Delcampe" Vink het (de) gewenste menu(s) aan Klik op de knop "Zoeken"

Gebruikers die het nuttig vonden: 9 op 47 Lees het artikel

Om een verkoper te vinden en zijn/haar winkel te bezoeken: Gaat u naar Op verkoper zoeken Voert u de gebruikersnaam van de verkoper in Klik op de knop "Zoeken" Om een verkoper van Club + Gold te vinden en zijn/haar winkel te bezoeken: Gaat u naar Op verkoper zoeken Kies de verkoper uit de "Lijst met verkopers Gold" van Delcampe.net en duid zij

Gebruikers die het nuttig vonden: 73 op 132 Lees het artikel
question

Een lid zoeken

Gepubliceerd op: Kopen

Om een lid te zoeken: Gaat u naar Een lid zoeken Voert u de gebruikersnaam van het lid in Klik op de knop "Zoeken"

Gebruikers die het nuttig vonden: 25 op 42 Lees het artikel

Om een koop te vinden via het itemnummer (op het einde van de titel): Gaat u naar Op lotnummer zoeken Voert u het itemnummer in Klikt u op de knop "Zoeken"

Gebruikers die het nuttig vonden: 21 op 48 Lees het artikel

Word lid van de verzamelaars-community!

Registreren Aanmelden