U kunt uw account instellen om kopers toe te laten te betalen zonder te wachten tot u het betalingsverzoek hebt gevalideerd. Wanneer u uw winkel op Delcampe aanmaakt, wordt deze optie standaard gedeactiveerd.

Door deze optie te activeren laat u, als het verkochte item is gekoppeld aan een kostenmodel, uw koper toe om meteen na aankoop van het item te betalen. De koper ontvangt een volledig verzoek tot betaling waarin de verzendkosten automatisch werden berekend. Hij kan u dus meteen betalen. Dit versnelt de transacties en vergemakkelijkt de opvolging van uw verkopen.

Om de koper toe te laten om te betalen zonder te wachten op het betalingsverzoek, doet u het volgende:

  1. ga naar de pagina "Aanmaken van uw winkel: personalisatie"
  2. klik op het keuzescherm in het kader "De koper toelaten te betalen zonder te wachten op het verzoek tot betaling” om deze in te stellen op "Ingeschakeld"
  3. klik op "Opslaan"

Na de aankoop bevinden de transacties zich onmiddellijk in het tabblad "Gefactureerd” van uw verkochte items.

Opgelet: deze optie is gekoppeld aan het gebruik van kostenmodellen. Als uw items niet zijn gekoppeld aan een kostenmodel, moet u het verzoek tot betaling controleren, bepalen welke de mogelijke verzendmethoden zijn alsook de bijbehorende verzendkosten. U moet zelf het verzoek tot betaling valideren voordat de koper u kan betalen.