Het kiezen van de juiste algemene instellingen voor uw Delcampe-account is essentieel voor een efficiënt gebruik. Met deze keuzes kunt u ook de instellingen van uw account aanpassen.

In de rubriek "Gebruik van de website" kunt u de volgende instellingen bepalen of wijzigen:

Gebruikstaal

Deze keuze bepaalt de taal waarin de site wordt weergegeven, maar ook de taal waarin Delcampe contact met u zal opnemen. U kunt kiezen tussen de zes hoofdtalen van de Delcampe website: Frans, Engels Spaans, Italiaans, Duits of Nederlands.

  1. Ga naar de pagina Mijn Instellingen: Algemeen
  2. Selecteer uw gebruikstaal uit de uitklapmenu mceclip0.png :
    mceclip4.png
  3. Klik op de  mceclip1.png knop op voettekst

Tip: U kunt ook de taal wijzigen onderaan elke pagina van de site site: mceclip2.png

Tijdzone

Het is belangrijk een tijdzone te kiezen die overeenkomt met uw locatie om ervoor te zorgen dat de tijd die bij de verkoop wordt weergegeven overeenkomt met de tijd die het thuis is.
Als u uw tijdzone hebt gekozen, log dan opnieuw in, zodat elke tijd die op de site wordt weergegeven, wordt omgezet naar de door u gekozen tijdzone.

  1. Ga naar. Mijn Instellingen: Algemeen
  2. Selecteer de tijdzone die overeenkomt met uw locatie in het drop-down menu
    mceclip3.png :
     mceclip5.png
  3. Klik op de mceclip1.png knop op voettekst

Tip: U kunt ook de tijdzone wijzigen, helemaal onderaan elke pagina van de site:mceclip2.png

 

Valutaconverter

Uw keuze bepaalt de standaardvaluta die wordt gebruikt in de valutaomzetter valuta-omzetter op de site. Bijvoorbeeld, als u Euro kiest, zal een verkoop in US dollars wordt weergegeven met een indicatie van de waarde in euro;

  1. Ga naar. Mijn Instellingen: Algemeen
  2. Selecteer uw munteenheid uit het drop-down menu mceclip4.png :
    mceclip6.png
  3. Klik op de  mceclip1.png knop op voettekst

Tip: De converter berekent automatisch op basis van de wisselkoers van de dag. De omgerekende bedragen worden voorafgegaan door de indicator +- : mceclip3.png U kunt ook de munteenheid onderaan elke pagina van de site wijzigen : mceclip2.png

 

Contrast en leesbaarheid van de site

In de comfortmodus worden het contrast en de leesbaarheid verhoogd. Deze weergave is vooral aan te bevelen als u uw ogen wilt laten rusten of als uw gezichtsvermogen niet meer perfect is.

  1. Ga naar Mijn Instellingen: Algemeen
  2. Selecteer de weergavemodus die bij u past best: mceclip7.png
  3. Klik op de  mceclip1.png knop op voettekst

Tip: U kunt deze modus ook activeren onderaan alle pagina's van de site door het vakje "Comfort mode" aan te vinken:  mceclip9.png Naar deactiveren, gewoon het vinkje weghalen

 

Inloggen op uw account vanaf een specifieke locatie

In sommige landen is IT-beveiliging - en dus de bescherming van uw gegevens - niet gegarandeerd. Door middel van deze instelling, heeft u de mogelijkheid om om de verbinding uit te sluiten van een land dat geacht wordt een risico te lopen. Als u kiest voor "Alleen landen die als veilig worden beschouwd" krijgt u een foutmelding wanneer u probeert verbinding te maken vanuit een land dat niet wordt beschouwd als veilig genoeg: "Uw voorkeuren voor het gebruik van de Delcampe-website verbieden verbindingen verbindingen vanaf deze locatie."

  1. Ga naar. Mijn Instellingen: Algemeen
  2. Selecteer vanaf welke locatie u wilt om verbinding te kunnen maken met de Delcampe website:
    mceclip10.png
  3. Klik op de mceclip1.png
  4. knop op voettekst