Inschrijving- & loginproblemen

Als u problemen heeft met de verbinding met Delcampe, lees dan de volgende informatie. Misschien vindt u daar de oplossing. Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen: Ik ben mijn gebruikersnaam, mijn wachtwoord of beide vergeten. Ik krijg een bericht dat mijn gebruikersnaam of wachtwoord niet correct is. Ik krijg een bericht dat het maximum aa

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 35 Lees het artikel

Indien u uw gebruikersnaam bent vergeten Klik op "Aanmelden" linksboven op het scherm Klik in het venster dat verschijnt onder "Aanmelden" op "Paswoord of gebruikersnaam vergeten?". Typ uw e-mailadres en klik op "Versturen" U ontvangt een e-mail met vermelding van uw gebruikersnaam. Zodra u kennis hebt genomen van deze informatie, kunt u deze e-ma

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 9 Lees het artikel

Indien u uw wachtwoord bent vergeten Klik op "Aanmelden" linksboven op het scherm Klik in het venster dat verschijnt onder "Aanmelden" op "Paswoord of gebruikersnaam vergeten?". Typ uw gebruikersnaam of e-mailadres en klik op "Versturen"  U ontvangt een e-mail waarmee u uw wachtwoord kunt wijzigen Klik op "Uw wachtwoord opnieuw instellen" Voer een

Gebruikers die het nuttig vonden: 3 op 33 Lees het artikel

Er zijn verschillende redenen waarom een account kan worden opgeschort of gesloten. Hieronder volgt een niet-limitatieve lijst van deze redenen. Voor meer informatie over dit onderwerp, nodigen wij u uit om onze Gebruiksvoorwaarden te raadplegen. Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen: Niet-betaling van kosten en commissies Te veel negatiev

Gebruikers die het nuttig vonden: 10 op 39 Lees het artikel

Word lid van de verzamelaars-community!

Registreren Aanmelden