Accountinstellingen & gegevensbeheer

Om uw gebruikersnaam te veranderen Ga naar de pagina "Mijn Informatie: Contactgegevens" Verander uw gebruikersnaam in het veld "Gebruikersnaam". Tip: u kunt de beschikbaarheid van de gekozen bijnaam controleren door te klikken op "Controle van de beschikbaarheid". Afhankelijk van de beschikbaarheid of niet van uw bijnaam, zullen de volgende berich

Gebruikers die het nuttig vonden: 14 op 18 Lees het artikel

Om uw wachtwoord te wijzigen Ga naar de pagina Wachtwoord  Geef uw huidige wachtwoord op  Geef uw nieuwe wachtwoord op  Bevestig dit door het opnieuw op te geven  Klik op "Wijzigen"

Gebruikers die het nuttig vonden: 4 op 23 Lees het artikel

Ga naar de pagina Mijn wachtwoord wijzigen.

Gebruikers die het nuttig vonden: 6 op 16 Lees het artikel

Om uw e-mailadres te wijzigen Ga naar "Mijn informatie : E-mailadres"  Voer uw nieuwe e-mailadres in Klik op de knop "Wijzigen"  Let op: Als uw e-mailadres ook gekoppeld is aan uw betaalmethoden, raden wij u aan deze te controleren en zo nodig aan te passen via de pagina "Mijn winkel: Betaalmethoden"

Gebruikers die het nuttig vonden: 6 op 22 Lees het artikel

Om het postadres dat is gekoppeld aan uw account te wijzigen Ga naar de pagina "Mijn informatie: Contactgegevens" Pas de informatie die u wilt wijzigen aan Klik op "Opslaan"

Gebruikers die het nuttig vonden: 13 op 31 Lees het artikel

Het is voor een lid niet mogelijk om zelf de zakelijke gegevens aan te passen. Hiervoor moet u contact opnemen met de Klantendienst via het contactformulier zodat een wijziging in aanmerking kan worden genomen. Dit zijn de gegevens die wij voor u kunnen wijzigen: naam van de zakelijke activiteit zakelijk adres (factuuradres) zakelijk e-mailadres s

Gebruikers die het nuttig vonden: 5 op 13 Lees het artikel

Om uw tijdelijke afwezigheid aan te geven, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat of om andere redenen niet beschikbaar bent, kunt u een pictogram voor tijdelijke afwezigheid weergeven. Het pictogram zal op verschillende plaatsen op de website zichtbaar zijn om andere leden te waarschuwen. Om het pictogram te activeren Ga naar “Mijn algemene inst

Gebruikers die het nuttig vonden: 39 op 56 Lees het artikel

Het kiezen van de juiste algemene instellingen voor uw Delcampe-account is essentieel voor een efficiënt gebruik. Met deze keuzes kunt u ook de instellingen van uw account aanpassen. In de rubriek "Gebruik van de website" kunt u de volgende instellingen bepalen of wijzigen: Uw gebruikstaal Uw tijdzone De valuta van de converter Het contrast en de

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 6 Lees het artikel

Om u uit te schrijven Maak verbinding met uw account Ga naar ons uitschrijvingsformulier Selecteer de af te sluiten account(s) Vink de reden aan waarom u dit account/deze accounts wilt afsluiten Klik op "Sluiting van de rekening bevestigen"  Opgelet: een account met een negatief saldo kan niet worden afgesloten. Om uw account te sluiten, moet u

Gebruikers die het nuttig vonden: 30 op 124 Lees het artikel

Om u op de hoogte te brengen van alle nuttige informatie met betrekking tot de AVG op Delcampe, behandelt dit artikel de volgende vragen: Wat is de AVG? Wat is het doel van de AVG? Wat betekent dit voor u? Wat is een persoonsgegeven? Wat zijn uw rechten inzake de verwerking van uw persoonsgegevens en hoe kunt u deze uitoefenen? Hoe lang worden uw

Gebruikers die het nuttig vonden: 0 op 0 Lees het artikel

Word lid van de verzamelaars-community!

Registreren Aanmelden